Eigen ijzerkoekjes-gin voor het Delta hotel

16-09-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Hoe lekker zou het zijn als je de smaak/ingrediënten van een Vlaardings ijzerkoekje kunt combineren met Gin? 

We houden u niet langer in spanning dames en heren want we mogen het grote nieuws bekend maken dat het Delta Hotel Vlaardingen nu officieel haar eigen Gin heeft met daarin ingrediënten van o.a. het enige echte Vlaardingsche IJzerkoekje.

Hebben jullie nu ook al een eigen Gin? Jazeker, wij gaan niet bij de pakken neerzitten, maar zetten juist alle zeilen bij! Maar jullie hadden toch ook al een eigen kaas genaamd “De zilte Milde”? Ook dat klopt en hier zijn onze kaasmeisjes nog steeds erg trots op. Deze kaas met een zuivere volle smaak, lekker romig en een tikkie belegen, maakt menig mens nog steeds verlegen.

Maar terug naar de Gin! Hij staat klaar dames en heren, plof in die stoel op het terras, absorbeer die laatste zonnestralen en sluit je ogen. Neem nu een slok en laat hem zakken tot in je tenen. Je voelt het, ik zie het aan je, dit is een nieuwe smaakbeleving, een smaakbeleving die jij nog nooit ervaren hebt. Even bevind jij je in een andere wereld en je opent daarna je ogen.

Ah, daar ben je weer… Sssssstt, stil maar, zeg maar niets. De kippenvel op je huid en de lach op je gezicht zeggen ons genoeg! 'Ja, ja, ook dit is Delta Hotel. Ik zal er nog één voor je halen, ben zo terug!'

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date