Categorieën

Service

Elle Bandita in de Kroepoekfabriek

Elle Bandita in de Kroepoekfabriek
Uit

Elle Bandita in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 10-10-2014
  • Uit
Elle Bandita in de Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op zaterdag 25 oktober staat Elle Bandita het podium van De Kroepoekfabriek. Elle Bandita is bezig met een tour door Nederland en komt hierbij ook langs Vlaardingen waar ze vier jaar geleden ook al eens op het podium heeft gestaan. Nu is ze terug en neemt een keiharde, doorgewinterde band mee bestaande uit (ex-)leden van o.a. The Devil’s Blood, San Andreas, Malkovich en The New Media.

Elle Bandita is geboren om op het podium te staan. Vanaf haar dertiende staat Elle solo of met band al op verschillende Nederlandse podia. In 2005 bracht Elle haar eerste solo-ep uit. Haar in 2009 op PIAS uitgebrachte album Queens of Fools zorgt voor 170 shows in 180 dagen waaronder een tour van twee weken door Amerika en een show op het Britse ‘The Great Escape’ festival. 

Nieuw album
Werk van haar nieuwe album is dynamischer, volwassener en muzikaler dan wat ze ooit heeft laten horen. Er is nu misschien ruimte voor een zachte noot, maar zoals altijd blijft ze genadeloos. 

Elle bandita is te zien op zaterdag 25 oktober, aanvang 20.30 uur, toegang: voorverkoop tien euro, aan de deur twaalf euro.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →