Categorieën

Service

En nu nog een drumstel...

En nu nog een drumstel...
Uit

En nu nog een drumstel...

  • Redactie
  • 20-12-2015
  • Uit
En nu nog een drumstel...

VLAARDINGEN - KADE40, het centrum voor Kunst- en Cultuureducatie, is bijzonder in haar nopjes met het resultaat van de actie ‘gun je muziekinstrument een tweede leven’. Na het klavecimbel werden een accordeon, een keyboard, een Hammond orgel, een dwarsfluit, een tamboerijn, een tamtam en enkele blokfluiten aangeboden door gulle gevers.  De meeste instrumenten konden zo worden opgehaald, maar voor het Hammond orgel moest een speciale bus worden geregeld (dank je wel Kroepoekfabriek) en echte sjouwers die het orgel uit de garagebox tilden en in de bus plaatsten.

Het ontbreekt de jeugdige muzikantjes van KADE40 nu nog maar aan één instrument. En dat is er een waarvan hun hart sneller gaat slaan… Een echt drumstel.

Daarom is KADE40 op zoek naar sponsors om tot dit drumstel te komen. Wil je een financiële bijdrage doen om dit mooie project te realiseren? Neem dan contact met op met de Vrienden van KADE40 en stuur een email naar [email protected]. Na ontvangst wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →