Categorieën

Service

Er zit muziek in de KADE

Er zit muziek in de KADE
Uit

Er zit muziek in de KADE

  • Redactie
  • 13-03-2014
  • Uit
Er zit muziek in de KADE

VLAARDINGEN - KADE40, het centrum voor Kunst- en Cultuureducatie in Vlaardingen is sinds de opening volop in bedrijf. Naast verschillende cursussen beeldende kunst, theater en dans klinkt er ook muziek in KADE40. Op zaterdag 29 maart is het tijd om te laten horen wat er in een half jaar muzikaal gebeurd is! Deze dag staan de muziekdocenten klaar om nieuwe cursisten te verwelkomen en hen te begeleiden in hun volgende muzikale stappen. Kom luisteren, meespelen, informeren en laat je vooral inspireren.

 

Muziekaanbod

Sinds de opening in november ontwikkelt KADE40 een eigentijds muziekaanbod. Er zijn muziek- en zanglessen voor iedereen; voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kunt individuele- of groepslessen volgen. Bij KADE40 is er aandacht voor jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling, maar ook voor samenspel. Docenten (bas-)gitaar, harp, drum, zang, saxofoon staan zaterdag 29 maart klaar om geïnteresseerden te ontmoeten en aan de hand van jouw wensen en behoeften een passend cursusaanbod voor te stellen en te starten.

 

Muzikale vragen

Tijdens Er Zit Muziek in de KADE krijg je antwoorden op je muzikale vragen. Of je je nu wilt verbeteren in je eigen vaardigheden, nieuwe bandleden wilt leren kennen of wilt weten wat er in de popworkshop aan bod komt, de muziekdocenten staan klaar. Er is ook ruimte voor praktische zaken, zoals moet ik een muziekinstrument kopen of huren; hoe vaak is de cursus songwriting en wat zijn de mogelijkheden om een optreden bij KADE40 te organiseren?

 

Programma

Er zit muziek in de KADE gaat zaterdag 29 maart om 11.00 uur van start met de finale van de Mini Do You Think You Can Sing. In 10 weken tijd leerden de kinderen nieuwe liederen aan, waarmee ze elkaar muzikaal uitdagen. Als publiek kun je meebepalen wie gaat winnen. Om 14.00 uur is er een optreden van de Haagse Jazzschool onder leiding van een muziekdocent van KADE40. Om 15.00 uur eindigt het programma met een Meet & Greet met de band Raise the Ace. Na een spetterend optreden staan zij klaar om alle vragen te beantwoorden over hoe het is zelf in een band te spelen. 

Tussen 11.00 - 15.00 uur zijn er verschillende optredens en is het mogelijk cursisten en docenten te ontmoeten en te spreken. Er zijn zangoptredens van het koor, maar ook individuele cursisten treden samen met de zangdocent op. Voor en na de optredens kan je zelf met verschillende instrumenten aan de slag. Kortom: er zit volop Muziek in de KADE.

Het definitieve programma en complete cursusaanbod vind je terug op de website van KADE40. Er Zit Muziek in de KADE is gratis toegankelijk voor iedereen. Eventuele vragen, waarop je zeker die dag antwoord wilt hebben, kunnen op voorhand gemaild worden naar [email protected]

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →