Expositie: Als het licht schrijft

03-04-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de Cultuurwerkplaats opent op zaterdag 7 april de expositie 'Als het licht schrijft'. In het eerste deel hiervan wordt de kijker meegenomen langs gedichten van de bekende Vlaardingse schrijfster Lily Touwen en analoog gemaakte foto's van Astrid Vrijland. Touwen en Vrijland hebben zich wederzijds door elkaars werk laten inspireren. De dialoogwerken zijn te zien in de Spielerei (ontvangstruimte) van de Cultuurwerkplaats.

Het tweede deel van de expositie bestaat uit digitale foto’s en delen tekst uit 10 verschillende literaire boeken. Met de foto's heeft Astrid telkens getracht de kern van een boek te verbeelden. De foto's en de teksten zijn te zien en te lezen in de centrale hal.


Over de makers

Astrid heeft al het fotowerk gemaakt in opdracht van Café Livre, een literair café in Breda. Vijf keer per jaar wordt daar een boek gelezen en besproken door een panel van 2 deskundigen en 2 lezers. Dat dit een succes is, blijkt wel uit de bezoekersaantallen. Elke boekenavond wordt steevast bezocht door ruim 100 mensen.

Meer informatie over dergelijke avonden vindt u op www.cafelivre.nl 

Lijsten, inclusief passe-partout, foto en gedicht kunt u, afhankelijk van het formaat, voor 20 of 30 euro bestellen bij Astrid. 070 - 21 31 083 of via astridvrijland@gmail.com 

Tijdens de expositie kunt u ook in het gastenboekje aangeven welke lijst u wilt kopen.

Lily heeft vier gedichtbundels op haar naam staan en meerdere prijzen gewonnen. De bundels zijn voor 5 euro te koop. De nieuwste bundel “Muzemuizen” voor € 7,50. Leuk ook als kadootje. 
Boekjes verkrijgbaar via Lily, 010-43 43 172

Lily Touwen en Astrid Vrijland - Als het licht schrijft
Opening expo: Zaterdag 7 april, 14.00 uur
De expositie loopt van 7 april tot 19 mei 2018 en is elke weekenddag geopend van 12.00 - 17.00 uurGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date