Expositie: Het idee in ontwikkeling

03-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De studiegroep ideeontwikkeling organiseert een tentoonstelling met werken van Look J. Boden, Ton Delfos, Cees Eykelenboom, Annemarie de Jong, Kymia Kazemi, Marian Langelaan, Stefanie van Meenen, Louis Smits, Bert Utens, Kees Jan van der Weijden.

Onder bezielende leiding van Hans Rikken maken kunstenaars een studie in ideeontwikkeling in de St. Willibrordeskapel op het Emaus. Gedurende twee jaar is een ieder in zijn eigen discipline aan de slag geweest om zijn of haar werk te verdiepen of te verbreden. De recente werken tonen beïnvloeding van samenspraak in de studiegroep. Dit heeft een eindresultaat opgeleverd dat van 7 oktober tot 16 oktober is te bezichtigen in de kapel. Foto’s, tekeningen, strips, films, schilderijen en gedichten.

Op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur wordt de opening van de tentoonstelling verricht door Hans Rikken. Aansluitend zullen Look J. Boden en Stefanie van Meenen gedichten voordragen en Louis Smits zal een kort verhaal voorlezen. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

De tentoonstelling is daarna te bezichtigen op zaterdag 8 en zondag 9 oktober van 11.00 - 17.00 uur en woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 oktober van 12.00 - 17.00 uur. Daarnaast ook op zaterdag 15 en zondag 16 oktober van 11.00 - 17.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date