Expositie van Scala in het Aanloophuis de Groene Luiken

18-07-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tot 27 augustus is het werk van de cliënten van Scala in Aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 te bewonderen met als thema “het Zomert”.

Scala,  onderdeel uit van Ipse de Bruggen, is een dagbesteding voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Een aantal deelnemers is redelijk zelfstandig, anderen hebben meer zorg en begeleiding nodig. Het motto is 'meedoen en uitgedaagd worden'. 

Op Scala zijn ze vooral creatief bezig. Er is bijvoorbeeld een groep, die mooie dingen maakt van papier en stof, zoals slingers en kaarten. In het atelier kan je schilderen, tekenen of vazen maken.

De expositie is een waar kleurenfestijn. Er zijn figuratieve, maar ook abstracte werken te bekijken. In de vitrinekast staan erg leuke figuren van papier-maché. Voor de werken wordt een gering bedrag  gevraagd. Dus bent u op zoek naar een apart cadeautje? Kom gezellig even langs.

Scala heeft ook een kunstuitleen. Zij zijn gehuisvest aan de Reigerlaan 57.

Tijdens de openingstijden van het aanloophuis bent u van hart welkom om de expositie te bekijken. Het aanloophuis is elke dag van 13.00 tot 16.00 uur geopend. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date