Expositie van Sonja Tuinman in de Groene Luiken.

03-06-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tot 16 juli is het werk van Sonja Tuinman uit Zwartewaal, een dorpje in de buurt van Brielle op het Zuid-Hollandse "eiland" Voorne,   in het aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 te bekijken. 

Sonja Tuinman  is van jongs af aan enthousiast bezig met tekenen en later kwamen schilderen en fotografie daar bij. Als kind was zij uren zoet met een schetsboek en wat potloden. Zij heeft met succes een  5-jarige HBO kunstopleiding gevolgd (Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam - de voorloper van de Willem de Kooning-academie) en zij is afgestudeerd met een serie geabstraheerde stillevens in aquarel.  

Zij heeft van haar liefste bezigheid niet haar beroep kunnen maken. Het leven stuurde haar andere richtingen op en wel naar een loopbaan in het bedrijfsleven. Later pakte zij haarcreatieve bezigheden weer actief op en is zij ook met acryl gaan schilderen. Ook volgde zij weer een aantal cursussen. Sonja Tuinman maakt veel gebruik van gemengde technieken met acryl, maar werkt ook met aquarel, bister, inkt, potlood en combinaties daarvan en zij probeert graag nieuwe technieken uit.  

In de expositie zullen al haar technieken zichtbaar zijn. De schilderijen zijn figuratief, maar ook abstract. Ook foto’s van haar hand zijn aanwezig.  

Tijdens de openingstijden van het aanloophuis bent u van hart welkom om de expositie te bekijken. Het aanloophuis is elke dag van 13.00 tot 16.00 uur geopend. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date