Extra zaal open voor Hartenstrijd

24-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Voor wie dacht geen kaartjes meer te kunnen krijgen is er goed nieuws: Vue Vlaardingen opent een extra zaal aanstaande woensdag voor Ladies Only!

Bij Vue Vlaardingen geniet je woensdag 26 oktober van een heerlijk avondje uit met vriendinnen, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Voor aanvang van de film kunt u bovendien even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer.  Ontvangst vanaf 19.15 uur. Tickets à €13,50 (incl. hapje, drankje en goodiebag) zijn te koop via vuecinemas.nl , de Vue-app of aan de kassa.

 

Hartenstrijd


Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.