F*ck You Rain Man

25-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN -  Op zaterdag 29 oktober komt de voorstelling F*ck you Rain Man in de Harmonie. In deze voorstelling nemen Jeroen en Robert (de ‘Auti-Maatjes’) met veel humor en zelfspot de absurde en maar al te vaak negatieve beeldvorming rondom autisme onder de loep. In hun ogen heeft de film Rain Man hier in grote mate aan bijgedragen. Veel mensen worden tot op de dag van vandaag achtervolgd en geconfronteerd met vaak ongewenste vooroordelen rond ASS (Autisme Spectrum Stoornis). 

Door middel van zang, muziek, monologen en samenspraken geven zij een kijkje in de wereld van mensen die ‘gecertificeerd’ autist zijn! De voorstelling heeft alle ingrediënten in zich om u op een andere wijze kennis te laten maken met autisme. Er is nog veel acceptatie nodig en er is nog een lange weg te gaan maar deze voorstelling helpt daar zeker in mee. Een echte aanrader voor mensen met autisme, ouders en betrokkenen. 

Kom het zelf beleven op zaterdag 29 oktober, aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur, toegang € 12,50 inclusief consumptie. Kaartjes bestellen kan hier!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date