Feestelijk Proeffestijn in Vlaardingen Centrum

12-09-2019 Uit Advertorial

14 september van 12.00 tot 18.00 uur, proeven en feesten op verschillende locaties!

VLAARDINGEN - Na het succes van ‘Proef het najaar’ vorig jaar oktober, kon een vervolg niet uitblijven. De Vlaardingse Horeca en Food-winkeliers presenteren zich zaterdag 14 september aan de consument met de lekkerste gerechtjes, drankjes, hapjes en lekkernijen. Voor slechts € 10,- koopt u vooraf een ’Proef’kaart die goed is voor twaalf keer proeven. 

De hele binnenstad gaat terug naar de middeleeuwen
Waar we vorig jaar nog in Oktoberfest sferen waren, gaan we dit jaar terug naar de middeleeuwen, zodat we goed aansluiten op de activiteiten van Flardingha Viert en de Open Monumentendag. Ook Winkelcentrum Liesveld sluit aan met een heuse Prinsessen & Riddersdag. Zo is er zaterdag in de hele binnenstad iets te beleven! 

Programma Proef het Najaar!

Fransenstraat 12.00 – 16.00 uur
Een gezellig middeleeuws plein met hapjes van de ‘Proef’kaart en een leuke bar met stoere ridderbiertjes. De kinderen kunnen ringsteken vanaf een mechanisch paard. Laat jezelf vereeuwigen door de middeleeuwse fotograaf (maar pas op dat je niet aan de schandpaal wordt gezet). 

Hoogstraat 12.00 – 16.00 uur
Op de Hoogstraat maken de winkeliers er een heerlijke Proefdag van! Hier vindt het publiek enkele kraampjes en bierbanken. U kunt rekenen op smakelijke hapjes waarbij desgewenst een goed glas wijn kan worden geserveerd. Neem plaats en geniet van al het lekkers bij de nostalgische muziek van een echte troubadour! Bij Tovino, die een eigen feestje heeft vanwege het 15 jarig bestaan, treedt Let’s be Gypsies vanaf 14.00 uur op. 

Westhavenplaats 14.00 – 18.00 uur
Trek in Gazpacho of een ijzerkoekje? In de pagodetenten bieden een aantal horeca ondernemers van de Westhavenplaats en de Brede Havenstraat hun lekkernijen aan. Geniet, zittend aan één van de tafels, van de heerlijke gerechtjes. De muziek komt van Kuuk & Nelis (14.00 uur) en The Weepers (16.00 uur). 

Let op: Op de Westhavenplaats zijn de hapjes pas vanaf 14.00 uur verkrijgbaar, maar gaat het ook tot 18.00 uur door. Bezoek dus eerst de Fransenstraat en Hoogstraat! 

Hier koopt u uw culinaire ‘PROEF’KAART
Voor slechts € 10,-* koopt u een ‘Proef’kaart bij de Vitaminstore (Veerplein), Leon Mode (Fransenstraat) of Susan Ruiter (Hoogstraat) of via www.stadshartvlaardingen.com 

*De kaarten zijn €10,- in de voorverkoop. Op 14 september zijn ze voor € 12,50 te koop bij de kraam van Stadshart Vlaardingen in de Fransenstraat. Proef het Najaar is een initiatief van Stadshart Vlaardingen in samenwerking met Horeca Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date