Feestelijke première Masha en de Beer

12-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aanstaande woensdag 14 november rolt de Stadsgehoorzaal vol trots de rode loper uit, want dan gaat de nieuwe familiemusical Masha en de Beer Live! (2+), gebaseerd op de populaire kinderserie en –film, in première! De familievoorstelling vertelt het hartverwarmende verhaal van het vrolijke, kleine meisje en haar beste vriend... een grote bruine beer! Aan de hand van prachtig poppenspel, fleurige decors en vrolijke meezingliedjes wordt de wereld van Masha voor je ogen tot leven getoverd.

De Russische kinderserie Masha en de Beer is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. De animatiefiguren, ook bekend van de bioscoopfilm uit 2017 met meer dan 100.000 bezoekers, stappen vanaf deze week uit het beeldscherm om op ontdekkingstocht te gaan in de Nederlandse theaters. En met dank aan Van Hoorne Entertainment krijgt het Vlaardingse publiek tijdens de officiële première als állereerste de kans om deze beregezellige voorstelling te zien! 

Na afloop van de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes nog even hun knusse huisjes in het bos om met iedereen op de foto te gaan, een dikke knuffel of high-five te geven! Kaarten zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl waar ook het volledige en actuele theaterprogramma te vinden is. 

Masha en de Beer Live! (2+) – Première, woensdag 14 november, aanvang 14.00 uur (13.00 uur deuren open), toegangsprijs € 17,50 | € 15,00 kinderen tot en met twaalf jaar.

Gerelateerd