Categorieën

Service

Fenomeen Purper in de Stadsgehoorzaal

Fenomeen Purper in de Stadsgehoorzaal
Uit

Fenomeen Purper in de Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 16-10-2016
  • Uit
Fenomeen Purper in de Stadsgehoorzaal
VLAARDINGEN - Purper keert terug naar het theater. Drie belangrijke namen uit de PURPER geschiedenis, Frans Mulder, Alfred van den Heuvel en Erik Brey, geven hiermee gehoor aan de steeds terugkerende vraag: ‘Waarom doen jullie het niet nog één keer…?’. In het multi-talent Diederick Ensink hebben zij hun ideale vierde man gevonden. Samen brengen zij op zaterdag 22 oktober PURPER’s vier jaargetijden in de Stadsgehoorzaal. Een voorstelling door vier heren in een rok, dat wordt feest! 

Ze waren het dus eigenlijk helemaal niet van plan… Echt niet. Voor de mannen Frans, Alfred en Erik was Purper voltooid verleden tijd. Punt. Echter vraagt het publiek om cabaret, mooie liedjes en vertrouwde namen en gezichten. Kortom: ze willen Purper terug op de planken. Toen begon het toch te kriebelen. Wat zou er gebeuren als ze nog één keer...? En ja hoor, ze hebben hun handen ineen geslagen en komen terug! Kort en hevig, net zoals de vorige seizoenen. Met een splinternieuw programma, maar natuurlijk ook met een paar gouwe ouwe, belooft het een avond vol zang en cabaret te worden! 

De geschiedenis van Purper begint in 1980 wanneer Erik Brey met Haye van der Heijden de groep opricht. Nadat korte tijd later Frans Mulder erbij komt en de eerste successen een feit zijn, blijft PURPER jarenlang van onschatbare waarde voor de theaterwereld. Gedurende deze jaren wisselt de groepssamenstelling geregeld, met Frans Mulder en Erik Brey als vaste leden. Vele grote namen, waaronder Jos Brink, Angela Groothuizen, Karin Bloemen en Jon van Eerd, zijn eerder onderdeel geweest van de PURPER formatie. Zanger, acteur en instrumentalist Diederick Ensink maakt dit theaterseizoen voor het eerst deel uit van het gezelschap.  

Op woensdagavond 19 oktober van 21.00 uur – 23.00 uur wordt in het radioprogramma ‘In de foyer en daarbuiten’ op Omroep Vlaardingen met muziek en een dubbelinterview met Frans Mulder en Erik Brey aandacht besteed aan PURPER. Tune in en kom alvast in muzikale sferen! 

Zaterdag 22 oktober 2016, aanvang 20.15 uur, deuren open 19.15 uur, toegang € 27,50. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal is te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →