Film La fille inconnue in De Windwijzer

19-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 27 september om 20.00 uur wordt in De Windwijzer de film La fille inconnue (België, 2016) vertoond. Jenny is een jonge huisarts met een praktijk in een voorstad van Luik. Als er na de sluitingstijd van haar praktijk wordt aangebeld (zoals wel vaker) besluit ze niet open te doen. Als een dag later het dode lichaam van een jonge vrouw op de oever van de Maas wordt gevonden, blijkt dat de vrouw te zijn die bij Jenny aanbelde. De politie kan niet achter haar identiteit komen. Jenny voelt zich schuldig en probeert uit te zoeken wat er met de vrouw is gebeurd. Stukje bij beetje, en niet zonder gevaar, kan Jenny achterhalen wie deze vrouw was en wat er zich heeft afgespeeld voorafgaand aan haar dood.

La fille inconnue (Het onbekende meisje) is een sterke en zeer geloofwaardige film over de problemen voor immigranten. De film zet je aan het denken - over de rol van de politiek, maar zeker ook over de rol van mensen waarmee die immigranten in aanraking komen.

Kosten : € 6 (inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een drankje na afloop). U kunt reserveren via: info@dewindwijzer.nl. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date