Categorieën

Service

Film: Lean on Pete

Film: Lean on Pete
Uit

Film: Lean on Pete

  • Redactie
  • 18-01-2019
  • Uit
Film: Lean on Pete
VLAARDINGEN - Op vrijdag 25 januari wordt in De Windwijzer om 20.00 uur de film ‘Lean on Pete’ vertoond. Voorafgaand aan de film is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. De maaltijd is een goede manier om de week af te sluiten en bekenden en minder bekenden te ontmoeten. Aan de maaltijd kunnen, in verband met de beschikbare ruimte in de voorzaal, helaas maar maximaal 50 gasten deelnemen. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk. Inloop voor de maaltijd is tussen 17.30 en 18.00 uur. Om 18.00 uur wordt gestart met de maaltijd. De film bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen kan natuurlijk ook. 

Charley is een ventje van vijftien jaar. Hij heeft het niet makkelijk. Zijn vader geeft echt om hem, maar is totaal ongeschikt voor zijn vaderrol. Zijn moeder is al een tijdje uit hun levens verdwenen. Maar Charley (subliem geacteerd door de toen zeventienarige Charlie Plummer) is een goed jong. Op de paardenrenbaan dicht bij zijn huis regelt hij een baantje bij paardentrainer Del. Hij vat genegenheid op voor het paard met de vreemde naam Lean on Pete, en het is niet zo vreemd waarom: Charley en Lean on Pete zijn allebei eenzame probleemgevallen die niet mee kunnen komen in de harde maatschappij. Charley krijgt zware klappen te verduren in zijn jonge leven, en dat vergt alles van hem om te overleven. De vraag is of zijn optimisme sterk genoeg is...

Charley is de stuwende kracht in deze film. Je sluit hem in je hart en al loopt er van alles mis, je hoopt met hem dat zijn leven een keer een wending ten goede krijgt.

Toegang film € 6,- inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een drankje na afloop. € 13,50 voor maaltijd en film samen. Reserveren kan via [email protected]. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →