Formule 1 komt naar de Stadsgehoorzaal !

01-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol.
In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. De bijzondere voorstelling is op zaterdag 17 maart in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen te zien!

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Dus neem op zaterdag 17 maart een kijkje achter de schermen van de populaire autosport, bewonder een Formule 1 wagen van dichtbij en geniet van alle ins en outs die Jack en Olav je gaan vertellen. Kortom, een avond voor de echte autosportliefhebber!

De Formule 1 show
Zaterdag 17 maart – aanvang 20:15 uur (deuren open 19:15 uur)
Toegangsprijs €27,50 incl. consumptie

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd