Fotowedstrijd Boeren, Burgers en Buitenlui

06-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na het succes van de eerste fotowedstrijd in kader van de Open Monumentendag in Vlaardingen is er weer zo'n initiatief nu met het thema "boeren, burgers en buitenlui". Maak een digitale foto waarop je het thema in relatie brengt met Vlaardingen. Je kunt er voor kiezen zowel burgers, boeren als buitenlui in een foto te verbeelden, maar wellicht kies je voor een treffende impressie van buitenlui in Vlaardingen of misschien een boer die zichtbaar zijn wortels in Vlaardingen heeft. Je bepaalt daarbij zelf hoe je je impressie verbeeldt en of je je foto al dan niet bewerkt.

De wedstrijd staat open voor jong en oud en voor al dan niet ervaren fotografen. Een jury, die evenals vorig jaar bestaat uit Hans Versluijs (wethouder), Arno Bauman (fotograaf) en Harm Jan Luth (stadsarchivaris), zal de inzendingen anoniem beoordelen. De jury nomineert acht foto's die naar het oordeel van de jury het meest treffend het thema verbeelden. Uit de acht genomineerde foto's bepaalt de jury de uiteindelijke winnaars. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 9 september. Voor de winnaar is er een bon van 100 euro, voor de tweede en derde prijswinnaar wachten bonnen van respectievelijk 50 en 25 euro.

Je kunt tot uiterlijk 20 augustus maximaal drie digitale foto's sturen naar openmonumentendagvlaardingen@gmail.com  met vermelding van een korte omschrijving of titel en vanzelfsprekend ook je naam, adres en telefoonnummer. Van de organisatie ontvang je per mail een ontvangstbevestiging. Ook voor meer informatie en de spelregels kun je naar dit adres mailen.

Kijk voor meer in formatie over de fotowedstrijd of de Open Monumentendag op Facebook hier! 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date