Frans dorpsdrama in filmtheater Het Zeepaard

10-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In Filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film "La Villa" veroond van regisseur Robert Guédiguian met de acteurs Jean-Pierre Darroussin, Ariane Ascaride, Gérard Meylan, Anaïs Demoustier en anderen.

 
Het verhaal

In een dorpje aan de kust bij Marseille komen heden en verleden samen wanneer Angèle, Joseph en Armand weer bij elkaar komen nadat hun vader een beroerte heeft gehad. Angèle, een gevierd actrice, is sinds een familiedrama al twintig jaar niet meer in het dorp geweest. Joseph is inmiddels met pensioen en vindt dat hij zijn idealen niet heeft waargemaakt. Armand is altijd in het dorp gebleven en runt het familierestaurantje. Allemaal moeten ze onder ogen zien dat het dorpsgevoel van vroeger is ingehaald door de tijd. Toch zien ze ook - juist door het samenzijn - weer nieuwe kansen. De sociaal bewogen Robert Guédiguian maakt al jarenlang realistische familieverhalen met steeds dezelfde acteurs, die daardoor ook samen opgroeien. Altijd kiest hij de kant van gewone werkende mensen en meestal speelt het zich af in de buurt van Marseille. Maar steeds opnieuw weet hij weer te ontroeren.

 
La Villa wordt vertoond op donderdag 13 september om 20.30 uur en op zondag 16 september om 16.15 uur. De trailer bekijk je hier!

Reserveren via www.hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date