Categorieën

Service

Gedichtenwedstrijd bij KADE40

Gedichtenwedstrijd bij KADE40
Uit

Gedichtenwedstrijd bij KADE40

  • Redactie
  • 17-01-2014
  • Uit
Gedichtenwedstrijd bij KADE40

VLAARDINGEN - Op donderdag 30 januari 2014 is het weer Gedichtendag, hèt poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. KADE40 organiseert samen met Muziektheater In de Wolken een Gedichtenposterwedstrijd voor kinderen van zeven tot twaalf jaar. Het thema van de wedstrijd is ‘verwondering’.

Ben jij heel goed in rijmen en dichten? Doe dan mee aan de wedstrijd en stuur je mooiste Gedichtenposter in! Verwonder de jury met jouw mooie poster en wie weet, misschien win jij de hoofdprijs! Ook superleuk, als je meedoet aan de wedstrijd mag je ook komen op het Gemaskerd Gedichtenbal op 6 februari. Grijp deze kans en doe mee! 

Dit zijn de spelregels:
•             Schrijf een gedicht met als thema 'verwondering'
•             Maak er een mooie poster van, met daarop je gedicht als schilderij, tekening, collage, foto's of nog weer anders. Laat je fantasie werken!
•             Stuur je poster naar KADE40, Westhavenkade 40 in Vlaardingen of kom hem zelf langs brengen
•             Vergeet niet je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer op je werk te vermelden
•             De inzendingen moeten uiterlijk op 29 januari 2014 bij KADE40 binnen zijn

 

Prijsuitreiking
Een professionele jury neemt alle inzendingen onder de loep. Er worden individuele en groepsinzendingen genomineerd. Hieruit komen de winnaars naar voren. De winnaars worden op 6 februari bekend gemaakt in KADE 40 tijdens een heus Gemaskerd Gedichtenbal. Alle genomineerden mogen hun gedicht voordragen tijdens deze feestelijke prijsuitreiking. De inzendingen worden een aantal weken tentoongesteld in Kade 40. Tijdens de Prijsuitreiking is deze tentoonstelling al te bewonderen. 

Heb je nog vragen? Stuur ze aan [email protected]. Bellen kan ook: met Anna Strijbos of Roos Slooter, tel.: 06 - 43276163 / 06 - 38327174.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →