Geef eens een 'cursus Vlaardingen' cadeau!

26-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zoek naar een leuk kadootje voor de (Oud-)Vlaardinger die alles al heeft? Geef de cursus "Vlaardingen Toen en Nu" kado!  

Deze cursus (zonder huiswerk!) bestaat uit een afwisselend programma van lezingen en excursies, telkens op een andere locatie in Vlaardingen. Onderwerpen zijn onder andere Vlaardingse taal en klederdracht, het ontstaan van de wijken en archeologie, en excursies naar de Vlaardingse Bierbrouwerij, Distilleerderij van Toor en de Brandweer. In totaal zijn er 10 bijeenkomsten op maandagavond (19.30-21.30 uur). De start is op 21 januari.

De kadobon voor deze cursus kost € 50,00 en is tot en met 6 januari te koop bij de balie van VVV/Museum Vlaardingen, of via de website www.vlaardingentoenennu.nl Op de website is tevens meer informatie te vinden over de cursus en de kadobon. 

Ook zonder kadobon is deelnemen aan de cursus mogelijk. Inschrijven kan tot 14 januari bij de balie van VVV/Museum Vlaardingen, via de website vlaardingentoenennu.nl of bij Hannie Baauw, 06-26 93 12 41.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date