Categorieën

Service

Generaties voor Vrede bij KADE40

Generaties voor Vrede bij KADE40
Uit

Generaties voor Vrede bij KADE40

  • Redactie
  • 10-09-2018
  • Uit
Generaties voor Vrede bij KADE40
VLAARDINGEN - In een wereld vol conflicten, oorlogen, vluchtelingen en ongelijkheid, is het goed om in de Vredesweek gezamenlijke activiteiten te organiseren. Samen zoeken naar verbinding, jong en oud. Want alleen door verbinding ontmoeten we elkaar echt en kunnen we de vrede een stapje dichterbij brengen.

Dit jaar is het thema van de Vredesweek: Generaties voor Vrede. KADE40 organiseert een drietal workshops om door middel van zang, dans en muziek de verschillende generaties samen te brengen. Kennis en vaardigheden zijn niet vereist. Het gaat om het plezier samen iets te realiseren. 

De workshops zijn op maandag 17 september bij KADE40 van 13.00 tot 14.30 uur en worden gegeven door professionele docenten. Om 15.00 uur is er een korte presentatie. De dag wordt feestelijke afgesloten met een samenspel van viool en piano in het genre van Tango / Gipsy.

Voor meer informatie:  [email protected], aanmelden van via : [email protected]Dit betreft een samenwerking van KADE40, Stichting Platform Ander Vlaardingen (PAV) en de Kroepoekfabriek.  Het volledige aanbod voor het komende seizoen is te vinden op www.kade40.nl.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →