Categorieën

Service

Geslaagde Open Dag KADE40

Geslaagde Open Dag KADE40
Uit

Geslaagde Open Dag KADE40

  • Advertorial
  • 12-01-2015
  • Uit
Geslaagde Open Dag KADE40

VLAARDINGEN - KADE40 is het nieuwe jaar gestart met een zeer geslaagde Open Dag. Op zaterdag 10 januari  zijn er tussen 11.00 en 15.00 uur ongeveer tweehonderdvijftig bezoekers geweest om zich te laten informeren, te kijken en luisteren naar  een optreden van (klein)kind, man, vrouw, vriend of vriendin. Ook is er goed gebruik gemaakt van de gelegenheid zich in te schrijven voor een nieuwe cursus.
 

Bundeling talent

Het gevarieerde programma gaf een goed beeld van de verschillende mogelijkheden op gebied van theater en muziek binnen KADE40. De krachten van de vele (veelal Vlaardingse) talenten zijn deze dag gebundeld en getoond aan het aanwezige publiek. De bezoekers reageerden enthousiast op de verschillende optredens en toonden zich verrast over het vele talent dat binnen Vlaardingen te vinden is. De  cursistententoonstelling, met  werk van cursisten op gebied van beeldende kunst, is ook druk bezocht. Ook hier enthousiaste reacties. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 26 januari. 

Vrienden van…

Tijdens de Open Dag is ‘Vrienden van KADE40’ gelanceerd. Iedereen die de (klein)kunst een warm hart toedraagt kan Vriend van KADE40 worden. Voor € 30,- per jaar steun je KADE40 in haar activiteiten én kan je deelnemen aan een aantal exclusieve activiteiten die door en/of bij KADE40 wordt georganiseerd.
  

Start nieuwe cursussen

Vanaf volgende week start er weer een groot aantal nieuwe cursussen. Zo bent u bij KADE40 aan het juiste adres voor cursussen op het gebied van:
- Beeldende kunst: o.a. oriëntatiecursus, zwart/ wit tekencursus, portret tekenen, schilderen en aquarelleren
- Cultuur: diverse lezingen en cursus Filosofie
- Dans: verschillende mogelijkheden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
- Kinderen en jongeren: kom lekker creatief bezig zijn in het Kinderatelier of het Werkwinkeltje óf leer hoe je je eigen film maakt!
- Mode & Design: naai- en modelessen voor jongeren en volwassenen
- Muziek: verschillende mogelijkheden voor jong en oud(er)
- Schrijven: leer creatief schrijven of overtuigen met verhalen
- Theater: naast lessen van Hofplein Theater zijn er ook lessen te volgen bij docenten van KADE40. Voor kinderen en (jong)volwassenen.

Uitgebreide informatie, data en prijzen van de verschillende cursussen zijn te vinden op www.kade40.nl.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →