Geuzenmaand in KADE 40

01-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Donderdag 3 maart wordt om 20.00 uur bij KADE40 het officiële startschot gegeven voor de Geuzenmaand. Yke Takens interviewt Tineke Ceelen. Als er iemand is die op een gedreven manier iets kan vertellen over vluchtelingen, dan is zij het wel. Tineke is directeur van de Stichting Vluchteling. Deze stichting houdt zich bezig met de opvang van vluchtelingen waar ook ter wereld .

Geuzenmaand – workshop

Zaterdag 5 maart is er vanaf 11.00 uur bij KADE40 een workshop schilderen te volgen. Deze workshop wordt in het kader van de Geuzenmaand - thema Vluchteling, gegeven door kunstenares Beaty Czetö en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Beeld met of zonder tekst, abstract of figuratief, kleurrijk of zwart-wit, alles mag. Voor materiaal wordt gezorgd, het kunstwerk mag je uiteraard meenemen naar huis. Tijdens de workshop worden foto's gemaakt van de makers en de kunstwerken. De foto's worden later deze maand in KADE40 tentoongesteld.


DJ-workshop bij de Kroepoekfabriek


KADE40 werkt samen met verschillende externe partners. Zo kan er via KADE40 ingeschreven worden voor de DJ-workshop die op 7 maart zal starten bij de Kroepoekfabriek. In 7 lessen leert dj Okkie je de kneepjes van het dj-vak. Inschrijven kan via KADE40 of via kroepoekfabriek.nl .


Schilderen met acrylverf


In maart start Atie Keizerwaard weer met nieuwe blokken schilderen met acrylverf. Aan de hand van een zelf gekozen onderwerp ga je onder begeleiding van Atie aan de slag. Je zult verbaasd zijn hoe snel je fijn resultaat hebt. De lessen zijn te volgen in blokken van 6 of 12 lessen en worden bij KADE40 gegeven op dinsdag en donderdag. Start 8 en 10 maart, kosten vanaf € 90,- (6 lessen).


Cursus keramische draaitechnieken


Tijdens de cursus Keramische draaitechnieken maak je kennis met het pottenbakkersambacht. Deze cursus bestaat uit 6 lessen. Je maakt kennis met draaien, centreren, openen en optrekken van de klei. Na deze korte cursus weet je wat draaien inhoudt en of het iets voor jou is. Er is nog plek voor twee draaiers in onze groep, dus wees er snel bij! Start dinsdag 15 maart, kosten € 72,00.


Cursus Improvisatietheater


I.v.m. grote belangstelling start er maandag 14 maart een extra groep met Improvisatietraining. Iedereen kan leren improviseren. Daarbij is het ook heel handig wanneer je wat gemakkelijker wilt worden in de omgang met anderen, zowel op het podium als privé. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Schrijf je dan in voor de training op maandagavond. Start 14 maart, 10 lessen, kosten € 125,-.


Cursus Straatfotografie


Docent John Middelkoop laat je in 4 lessen en een gezamenlijke fieldtrip kennis maken met de basisprincipes van de Straatfotografie. Je gaat aan de slag met kleine opdrachten en je leert hoe je de technieken van straatfotografie eigen kunt maken. Start 15 maart, kosten € 80,00.


Sneak Peek


Lukt het niet om een keuze te maken uit het cursusaanbod? Schrijf je dan eens in voor een Sneak Peek. Tijdens deze verrassingsworkshop op de 3e donderdag van de maand maak je kort kennis met een van de vele cursussen die bij KADE40 worden gegeven. Wat je gaat doen, zeggen we nog niet. Kom een kijkje nemen achter de schermen en schrijf je in! Donderdag 17 maart, kosten € 5,- (cash te voldoen bij aanvang).

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date