Gezamenlijke expositie drie kunstenaars

25-09-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De nieuwkomer 'art gallery Har Hensgens' toont vanaf zaterdag 30 september alweer zijn zesde expositie. Na enige successen bij het publiek, en het plezier van de exposerende kunstenaars uit Vlaardingen en Rotterdam, exposeren een drietal jonge kunstenaars gezamenlijk.
Onder de bezieling van Ropp Schouten is een kunstgroep ontstaan met de naam “Three Two One”. De andere twee leden zijn 'Mesmo' (Kjell van Ginkel) en 'Flamo' (Erik de Vlaam). Ropp schildert moderne abstracte kunstwerken, acryl op canvas of op houten panelen. Vanuit zijn grafische opleiding maakt hij tevens prints.

De vanuit design gelijk denkende Mesmo maakt werk in sheet, vinyl, op 'powder coating aluminium'. En Flamo verwerkt 'figuratief' in een eigen design concept met teksten als, love, real, play, in uitvoering acryl op hout.

Vernieuwend zijn deze jonge 'Dutch artists' zeker. Ze mochten al exposeren op onder andere de PAN Amsterdam en diverse gerenommeerde galeries in Rotterdam en dankzij Ropp nu ook in Vlaardingen.

Gallery Har Hensgens bevindt zich aan de Smalle Havenstraat 13 en is geopend op zaterdag van 11.00 uur-17.00 uur, en op afspraak.
De vernissage, ofwel opening van de expositie, is aanstaande zaterdag 30 september om 14.00 uur. De expositie is te zien tot en met 11 november.

Gerelateerd