Gezocht: doktersassistenten 1018 (leeftijd 5-11)

24-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 26 mei krijg jij de kans om zuster Yda te ontmoeten. Dit is niet zomaar een zuster, ze is helemaal vanuit 1018 naar Vlaardingen gekomen om het 1000 jarig bestaan van Vlaardingen te vieren. Tijdens het Ridderfeest in de Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100, kun jij haar van 10.30 tot 15.00 ontmoeten. Zuster Yda heeft heel veel zin om jou te zien, en dat is niet voor niets. Ze heeft namelijk hulp nodig.

Hoe jij zuster Yda kan helpen? Ze is niet de enige die vanuit 1018 naar Vlaardingen is gekomen. Een paar patiënten zijn per ongeluk meegereisd met Yda. Voordat zij kan genieten van het Stadsspektakel van Vlaardingen 1018, moet zij eerst de patiënten beter maken. Dit kan zij niet alleen en daarom heeft ze nieuwe doktersassistenten nodig. Meer informatie over hoe jij haar kunt helpen, vertelt ze graag in de bibliotheek, waar ze ook uitnodigingen zal uitdelen voor het spektakel dat plaatsvindt op 16 juni. Deze assistenten kunnen haar die dag helpen. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent in de Bibliotheek van Vlaardingen aan de Waalstraat 100. Je mag deze kans om een uitnodiging te krijgen van zuster Yda niet missen, dus zorg dat je erbij bent!

Ben jij tussen de 5 en 11 jaar en wil jij zuster Yda graag een handje helpen? Kom dan naar het Ridderfeest. Hier krijg jij een unieke kans om alvast kennis te maken met zuster Yda en haar alles te vragen wat je wilt weten voor als je haar op zaterdag 16 juni komt helpen. Kun jij er op de 26ᵉ niet bij zijn? Geen paniek, ook zonder uitnodiging ben je van harte welkom om op het Stadsspektakel de patiënten beter te maken.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date