Gospelkoor The Messengers zoekt nieuwe leden

07-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na een succesvol kerstoptreden gaat het Vlaardingse gospelkoor “The Messengers” vol enthousiasme weer beginnen met de repetities. Nieuwe leden zijn daarbij van harte welkom. Het koor repeteert iedere vrijdag, met uitzondering van vakanties en feestdagen, van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Bethelkerk, aan de Burgemeester Verkadesingel 26.

Het repertoire van “The Messengers” varieert van rustige mooie liederen tot swingende gospels. Daarbij gaat het koor weer een aantal nieuwe liederen instuderen. Het is dan ook nu de gelegenheid voor nieuwe leden om eens vrijblijvend bij de Messengers te komen kijken. Een grote zangervaring is niet belangrijk. Het koor heet iedereen graag welkom en vind enthousiasme om te zingen één van de belangrijkste dingen. Door dit enthousiasme is dirigent David van de Braak erin geslaagd om van het, ongeveer 25 leden tellend, koor een kwalitatief zeer goed koor te maken waarin ook volop ruimte is voor plezier. Nieuwe leden (m/v) zijn van harte welkom. Kom gewoon een keer luisteren !

Meer informatie over “The Messengers” is te vinden op de website van het koor: www.messengers-vlaardingen.nl . Voor vragen en/ of aanvullende informatie kan er een e-mail worden gestuurd naar info@messengers-vlaardingen.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date