Hadewych Minis met bejubelde onewomanshow Minis Plus   

28-05-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op de vooravond van haar optreden in Koninklijk Theater Carré komt Hadewych Minis morgenavond woensdag 29 mei warmspelen in de Stadsgehoorzaal met haar met sterren overladen voorstelling Minis Plus. Een muzikale en oergrappige 'onewomanshow', waarin de talentvolle actrice en zangeres al haar kanten en haar kunnen laat samenvallen. 

Van cabaret tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis. Minis deelt haar originele zoektocht en creativiteit in alle oprechtheid en gekheid. Het is de eerste keer dat ze het zingen, dansen en acteren combineert in deze ode aan de vrouw: een ‘extended version’ van Hadewych Minis. En met daverend vier-sterren succes zo blijkt uit de recensies: 

Samenwerking met Amnesty Vlaardingen
Deze voorstelling vindt plaats i.s.m. Amnesty Vlaardingen in het kader van het 70 jarige jubileum van de mensenrechten en het 100 jarig bestaan van het vrouwenkiesrecht. Iedere maand wordt er gekeken naar de mensenrechten in de omgeving van een Vlaardingse organisatie. In mei is dit het gemeentehuis van Vlaardingen. Een eer dit te mogen vieren met de prachtige vrouwenstem van Hadewych. Meer weten over mensenrechten in Vlaardingen? Download dan de app Mensenrechten VLD waar o.a. de route voor de Mensenrechtenwandeling te vinden is.

Hadewych Minis met Minis Plus
Woensdag 29 mei 2019
20.15 uur (deuren open 19.15 uur)
Toegangsprijs: € 25,00 incl. consumptie
Kaarten zijn te HIER koop.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date