Hail, Caesar ! in Filmtheater Het Zeepaard

18-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Deze week wordt in filmtheater Het Zeepaard de nieuwste film van de broers Joel & Ethan Coen vertoond. De cast bestaat onder meer uit Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson en Frances McDormand.


Het verhaal

In het Hollywood van de jaren vijftig heeft producent Eddie Mannix de taak om de reputatie van Capital Pictures en haar beroemdheden hoog te houden. Wanneer filmster Baird Whitlock (George Clooney) niet op de set verschijnt van de nieuwste massaproductie Hail Caesar - a Tale of Christ's Life, blijkt de acteur te zijn ontvoerd. Terwijl Mannix het losgeld bij elkaar probeert te harken, moet hij ook nog een mopperende regisseur tevreden houden en blijkt de ongetrouwde actrice Dee Anna Moran zwanger te zijn. Tot overmaat van ramp ligt de roddelpers continu op de loer. Hoe lang houdt Mannix dit vol? Hail, Caesar! is de nieuwste film van Joel & Ethan Coen, die al decennialang topfilms maken als Fargo, The Big Lebowski en Inside Llewyn Davis.

De Coen-broers pakken in Hail, Caesar! gul uit via het feestelijke Hollywood van de jaren vijftig. Een overdadige komedie met alle schwung van hun vroegere werk.

Hail, Caesar! wordt vertoond op donderdag 21 april om 20.30 uur en op zondag 24 april om 16.15 uur. Reserveren via hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van de Vue Bioscoop aan het Veerplein.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date