Halloweenweekend in de Kroepoekfabriek

19-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober staat bij De Kroepoekfabriek volledig in het teken van halloween. Op vrijdagavond vindt de Zomerterras-afterparty Dia de Muertos plaats met cumbia-/ska-/funkbands Los Paja Brava en Banana Savannah. Zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer tijdens De Hitmachine, het dansfeest met de grootste hits van de afgelopen decennia.

Dia de Muertos

Dia de Muertos is een Mexicaanse feestdag, waarop de doden worden herdacht. Het feest heeft een zeer herkenbare stijl, die duidelijk terug te zien is in de aankleding van de avond. Er is een heuse grimeur aanwezig om de bezoekers te schminken in deze stijl. Tijdens Dia de Muertos hoor je veel zomerse klanken die wellicht doen denken aan het Zomerterras. Niet gek dat deze avond de officiële afterparty van het Zomerterras is! De bands Los Paja Brava en Banana Savannah een zomerse mix van cumbia, ska en funk. De eerstgenoemde stond al eerder op het Zomerterras. De zomer komt dus even terug!

De Hitmachine: Halloween

De Hitmachine is een terugkerende avond, waar de grootste hits uit de afgelopen decennia centraal staan. Elke editie staat in het teken van een feestdag, of het nu koningsdag of oud en nieuw is. Dit keer wordt het feest volledig in de stijl van halloween aangekleed. Bezoekers die verkleed naar het feest komen krijgen een gratis consumptie. Trek dat mummiepak maar uit de kast!

- Vrijdag 26 oktober, deur open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur
- Zaterdag 27 oktober, deur open en aanvang 22.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd