Have yourself a Ratatouille Christmas!

25-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De blaadjes vallen van de bomen, de Sint is in het land en voor u het weet staat de kerstboom in huis. Reserveer nu alvast uw kaarten voor een sfeervolle avond kerstmuziek: “Have yourself a Ratatouille Christmas”.

Op zaterdagavond 15 december brengt de Vlaardingse vocal group Ratatouille een avondvullend kerstconcert in de Remonstrantse kerk van Vlaardingen. U komt gegarandeerd in de kerststemming! Met een mix van bekende en minder bekende, maar vooral sfeervolle kerstmuziek verrassen en ontroeren de Ratatouillers keer op keer.

Adres: Remonstrantse Kerk, Hoflaan 39, 3134 AB Vlaardingen

Aanvang: 19.30 uur, deuren open vanaf 19.00 uur.

Kaarten á € 10,00 (incl. pauzeconsumptie) zijn te bestellen via www.zanggroepratatouille.nl/kerst   


 
Zanggroep Ratatouille uit Vlaardingen is een enthousiaste vocal groep van 15 zangers en zangeressen o.l.v. Ana Mihajlovic. De naam Ratatouille betekent mengelmoes. Die afwisseling  zit niet alleen in de repertoirekeuze - pop, jazz, gospel, klassiek en wereldmuziek - maar vooral ook in de podiumpresentatie en interpretatie van de nummers. In 2015 won Ratatrouille het Gouden Anker tijdens de vijfde editie van het internationale korenfestival "Slag om het Anker' in het Deltahotel te Vlaardingen. Afgelopen juni stonden zij in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen met het spetterende Theaterconcert ‘Helden’. 


 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date