Hét dansfeest voor 40-plussers

16-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Worden jouw dagen korter en je nachten langer maar ben je nog lang niet klaar voor de geraniums? 
Wordt er, kortom, te weinig gedanst?  

Veertig is het nieuwe dertig en dát snappen ze bij 40UP als geen ander! Deze avond strijkt het 40UP dj-team onder leiding van DJ Harry de Winter en 
VJ Alex van Oostrom daarom neer in Vlaardingen met hét ultieme dansfeestje voor de 40-plusser vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een avond waar je, op muziek uit de 70s, 80s en 90s maar zeker ook op muziek van nu, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. Of het nu disco, pop, rock ‘n’ roll, ska of soul is, het komt allemaal voorbij voorzien van de originele videoclips op grote unieke schermen. Zet 23 februari met een dikke stift in je agenda en geniet met volle teugen van deze 40UP editie in de Stadsgehoorzaal!

 

40UP – Hét dansfeest voor 40-plussers, vrijdag 23 februari, aanvang 20.30 uur, toegang € 20,-. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd