Categorieën

Service

Help Brandweerman Sam bij het vinden van de piratenschat

Help Brandweerman Sam bij het vinden van de piratenschat
Uit

Help Brandweerman Sam bij het vinden van de piratenschat

  • Redactie
  • 18-03-2022
  • Uit
Help Brandweerman Sam bij het vinden van de piratenschat
VLAARDINGEN - Kies deze zondag (om 13.30 óf 16.00 uur) het ruime sop met Brandweerman Sam in de Stadsgehoorzaal. Tijdens de voorstelling De Verloren Piratenschat beleven jullie samen een heldhaftig avontuur, want van redden krijgt Brandweerman Sam nóóit genoeg. Het belooft een spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties te worden. Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert zullen in ieder geval van de partij zijn, jij ook? Koop dan nu nog snel je kaartjes via www.stadsgehoorzaal.nl.

Er gaan spannende verhalen rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Er wordt een speurtocht georganiseerd, om deze eeuwenoude dorpslegende te vieren. Wie zal de schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zélf besluit op schattenjacht te gaan en er een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging… Het is alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar de Stadsgehoorzaal te komen. Na afloop van de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden een kijkje nemen in de foyer, voor een meet & greet.

Brandweerman Sam Live! (2+) – De Verloren Piratenschat
Zondag 20 maart – 13.30 uur & 16.00 uur.
Kaarten (€ 18,50 óf € 16,50 voor kinderen t/m 12 jaar) bestellen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →