Herinneringen aan de Vlaardingse voedingsmiddelenindustrie

31-10-2022 Uit Redactie

Heeft u vroeger gewerkt bij Damco, Hollandia, ROMI, Unilever Research of Warmelo & Van der Drift? 
Museum Vlaardingen zet de oud-medewerkers van deze Vlaardingse bedrijven graag in het zonnetje!

VLAARDINGEN - In de tentoonstelling Lekker dan?! Voedselvernieuwing in Vlaardingen staat de Vlaardingse voedingsmiddelenindustrie centraal. Zo vertellen oud-medewerkers over hoe het was om bij een van deze bedrijven te werken. Heeft u hier ook gewerkt? Kom langs op zaterdag 5 november en deel uw verhalen of anekdotes met ons. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee nodigen wij u uit om uw herinneringen over het werken in de Vlaardingse voedingsmiddelenindustrie met ons te delen. Het is geen uitgebreid interview, maar meer een gezellig en kort gesprek over uw werk. Vanzelfsprekend kunt u de tentoonstelling die dag ook bekijken. 

Een fotograaf is aanwezig om een mooie portretfoto van u te maken. Uw persoonlijke verhaal of anekdote krijgt zo een bijzondere plek in de tentoonstelling. Als dank voor uw medewerking ontvangt u twee vrijkaartjes voor het museum. Wilt u op 5 november (14.00 -1600 uur) uw herinneringen met ons delen? Neem dan contact met ons op via info@museumvlaardingen.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date