Het leukste kinderfeestje van Vlaardingen

25-08-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De glimlach van een kind, doet je beseffen dat je leeft! Wie kent de tekst niet van deze klassieker van Willy Alberti? Maar het blijft o zo waar. Niets is mooier dan je eigen kind gelukkig zien. Bij Dok99 Vlaardingen proberen we dan ook elk kinderfeest tot een waar festijn te maken, met als doel de kinderen een mooie middag te bezorgen.

Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de discolichten en de rookmachine aan. Het is tijd voor magic bowlen: bowlen op muziek. Op de ander dagen staan de discolichten niet aan maar is het natuurlijk ook hartstikke leuk om een balletje te gooien met je vriendjes. De bumpers in de goot kunnen per kind omhoog of omlaag gezet worden. Leuk nieuwtje: we hebben een nieuw scoresysteem met spelletjes voor kinderen. Tijdens het bowlen krijgt iedereen een glas ranja en nemen we de keuze van de snacks op.

Na het bowlen gaat iedereen aan tafel. Met feestmuziek zetten wij de jarige in het zonnetje. Daarna is het tijd voor frites met mayonaise en een kaassoufflé, kipnuggets, kroket of frikandel. Tijdens het eten worden alle glazen nog een keer gevuld met ranja. En na het eten een ijsje als toetje. 

Eten van een bord is zó volwassen, daarom serveren wij een berg patatjes op tafel. Smikkelen maar.

Meer informatie? Kijk even HIER!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date