Het mysterie van de Watertoren

06-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Voer voor jonge superspeurders, maar ook een aanstekelijke knutselworkshop; zaterdag 8 september in de Watertoren. Het is dan Open Monumentendag. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er rondleidingen in de Watertoren aan de rand van het Hof. Met als hoogtepunt natuurlijk het unieke uitzicht over Vlaardingen vanaf het dakterras. Maar dat niet alleen. Dit keer zijn er (vanaf 13.00 uur) ook heel speciale rondleidingen voor kinderen!

Bep en Tilly, twee zussen en crea-bea’s in hart en nieren, zijn op zoek naar superspeurders om hen te helpen met het oplossen van het mysterie van de Watertoren… Dat wordt een spannende rondleiding!

En willen de ouders even zonder hun kinderen de rondleiding voor ‘grote mensen’ doen dan kunnen hun kinderen lekker gaan knutselen onder de bezielende begeleiding van diezelfde Bep en Tilly. Hun knalrode bus, die onderaan de Watertoren zal staan, zit afgeladen vol met spullen om iets fantastisch mee te knutselen. En pas op, ook U wordt vast aangestoken door het knutselvirus.

Gerelateerd