Het Stadsterras komt eraan !

12-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondag 24 april is er weer een Stadsterras in de Stadsgehoorzaal. Tussen 14.00 en 17.30 zijn er leuke activiteiten voor jong en oud, volop muziek en gezelligheid met vrienden en bekenden.


Talk of the Town

Dit keer een speciale editie van Talk of the Town met de lancering van het programma 2016/2017. Eind mei komt de jaarbrochure officieel uit, maar deze middag worden de bezoekers en pers bijgepraat en kunnen mensen als eerste aan de kassa en online hun theaterkaarten bemachtigen. Direct na de show, om 17.00u gaat de officieel kaartverkoop van start. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het Stadsaanbod 2016/2017, zorg dan dat je hier bij bent! Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vanaf 14 april a.s. je stoel via stadsgehoorzaal.nl  Aanvang: 15.45 uur, Harmonie.

 

Lilian Vieira & Trio Xaramundi

Ieder Stadsterras staat er één professioneel optreden centraal. Zondag 24 april is dit een optreden van Lilian Vieira (Zuco 103) & Trio Xaramundi. Samen brengen zij prachtige Braziliaanse muziek ten gehore. Van pittige sambas tot gevoelige valvas, klassiekers uit het grote Braziliaanse repertoire en eigen composities. Aanvang 14.00 uur, Harmonie. Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl  en op de dag zelf.

 

Stadsvloer en Stadskids

Ieder Stadsterras komen er een aantal vaste items terug. Zo staat de Stadsvloer onder leiding van Jaques Nachtegaal open voor Stadstalent op gebied van theater, zang, dans en poëzie. De Stadskids worden dit keer gedurende een theatrale tour meegenomen langs alle Stadshoekjes en – gaatjes.

 

Stadsmuziek

Geen Stadsterras zonder muziek. Deze zondag optredens van onder andere singer-songwriter Jessy Lugo, Nicolette Klein, Droog5 en de Vlaardingse Daisy Cools. Tussendoor draait de Stads-dj de gaatjes aan elkaar.

 

Lezing Henk Weltevreden

Schrijver Henk Weltevreden studeerde af in de wijsbegeerte, schrijft romans, reisverhalen, essays en doceerde filosofie in Japan en de Volksrepubliek China. Tevens is hij maker van een groot aantal voor de VPRO, RVU, NTR, IKON, Moslim Omroep, de Humanistische Omroep en Radio Rijnmond. Deze middag vertelt hij over zijn reizen en werk en draagt hij voor uit zijn boeken Het Balkon (net verschenen) en Paekdu (juni). Aanvang 14.00 uur, Glazen Foyer.


Overig (kinder)aanbod

Dit Stadsterras is er in ook in de centrale hal volop te doen. Er kan geknutseld worden in samenwerking met UN1EK, er is een vertelvoorstelling, er kunnen proeflessen gevolgd worden voor Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen en er kan meegedaan worden met de Boekenbingo. Ook kan er meegedaan worden aan een korte workshop Mindfullness Yoga of kan er ingeschreven worden voor de Haring & Bierwandeltocht 2016.

Kortom, genoeg te doen op zondag 24 april in de Stadsgehoorzaal !

Gerelateerd