Het Zeepaard: Intiem portret van een strijdbare jonge vrouw

17-06-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In Filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “Dirty God”vertoond van regisseur Sacha Polak, met Vicky Knight, Bluey Robinson, Rebecca Stone, Katherine Kelly en anderen.

 

Het verhaal

Dirty God, het Engelstalige debuut van de Nederlandse Sacha Polak, is een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid. Jade woont samen met haar tweejarige dochter bij haar moeder in een arbeiderswijk in Londen. Een wraakactie van haar ex heeft haar blijvende littekens bezorgd. Voor Jade was het bruisende nachtleven een wekelijks hoogtepunt, maar tegenwoordig wordt ze geconfronteerd met starende blikken. Ondanks alle pijnlijke ervaringen laat Jade zich niet uit het veld slaan. De 22-jarige Vicky Knight, die zelf als kind ernstige brandwonden opliep, speelt de rol van Jade. Zij werkte mee met een uitgesproken missie: “Met de film wil ik aan iedereen laten zien dat er een leven is na brandwonden, een leven dat uit meer bestaat dan alleen operaties.” Dirty God was de openingsfilm van het International Film Festival Rotterdam. 

“Dirty God”wordt vertoond op donderdag 20 juni om 20.30 uur en op zondag 23 juni om 16.15 uur.

Reserveren via www.hetzeepaard.nl   De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date