Hollands Lentefeest in Prikkewater

10-05-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Partycentrum Prikkewater is op zondag 19 Mei het decor van het grote Hollands Lentefeest. Een keur aan artiesten komt deze zondag voorbij en zal voor gezelligheid zorgen. André Pronk, de koning van de lach, is uw gastheer deze avond. André is bekend van onder andere het televisieprogramma Jensen en zijn deelname aan Idols. Antonio Holsken is tegenwoordig vooral bekend van zijn single die de leader was van de televisiesoap van Louisa en Rosanna. Al jaren in het vak en met vele bekende nummers als 'Boem Boem', 'Geef me nog een kans', 'Maak me gek gooi je haar los' en 'Dans met mij', stond Antonio niet alleen wekenlang in de Single Top 100, maar ook op de playlist van onder andere Radio NL, TV Oranje en Sterren.NL.

Barbara Swinkels is nieuw in het vak maar daardoor zeker niet minder gezellig, met haar debuutsingle 'Wil je heel misschien' is zij er ook bij in Vlaardingen. Daarnaast ook nog de Dordtse zanger Henk Robbemond, Zanger Wilco, de jonge zanger Gio en Hans Evenboer. De grote gastartiest van deze editie is Jacques Herb. Iedereen kent zijn grote hit 'Manuela' of 'Een man mag niet huilen'.

De winnaar van de Megapiratenfestijn award van Radio NL is er ook bij op 19 Mei en zorgt voor dé partystemming deze middag. Wilt u er ook nog bij zijn? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor € 7,50 in de voorverkoop op www.artiesten-parade.nl of aan de deur voor tien euro. De middag start om 14.00 uur.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date