Hondendrollen met vlaggetjes

09-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Vlaardingse kunstenares Susan Ruiter heeft vrijdagochtend vlaggetjes in hondendrollen door het hele centrum gestoken om aandacht te vragen voor haar expositie ‘It is raining cats and dogs’. In die vervelende hondendrollen op straat, prijken nu vlaggetjes met hierop de tekst: “Wel een huisdier, maar niet de lasten? Bezoek de katten/honden expo in galerie Susan Ruiter”.

De galerie van Susan Ruiter bevindt zich op de Hoogstraat in het centrum van Vlaardingen. Vanaf vrijdagavond is hier de thema-expositie ‘It is raining cats and dogs’ te zien. Voor de expositie hebben 8 kunstenaars, waaronder Susan zelf, kunstwerken gemaakt met katten en honden. De kunstwerken lopen uiteen van realistische en figuratieve schilderijen, tot bronzen en keramieken beelden.
 
Op  vrijdagavond werd de expositie feestelijk geopend maar wie niet naar de galerie kon komen, heeft nog tot eind juni de tijd om de expositie te bezoeken. Dit kan op donderdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, of op afspraak. 

Gerelateerd