In de startblokken voor een nieuw Kroepoekseizoen

20-08-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Zomerterras 2015 ziet zijn laatste weekend tegemoet en dat betekent voor De Kroepoekfabriek - als partner van dit Vlaardingse festival - dat de focus zich weer naar binnen verplaatst. Eind augustus gaat alweer een vijfde muzikaal seizoen van start en de namen die nu al vast staan, beloven meer dan goeds. Bij deze een kleine greep uit het boordevolle programma van de komende maanden. Wat mag en wil je niet missen? Op de valreep van augustus organiseert De KF, samen met Crawl Back en New Breed Bookings, weer een pittige internationale editie van metal-/hardcore avond Sambal! Dit keer met Amerikaanse Legend én Brits bezoek in de vorm van Empires Fade, In Archives en Vanity Draws Blood.

Op zaterdag 12 september speelt The Dead Flowers voor een tweede keer in De Kroepoekfabriek. Deze Schiedamse Rolling Stones tribute band brengt dit keer een ode aan het alweer 45 jaar oude 'Get Yer Ya-Ya's Out'; misschien wel de bekendste live LP ooit.De avond wordt afgetrapt de eveneens Schiedamse Splinter Brothers. Ben je Stones-fan? Dan moet je deze avond in De KF zijn.

Alle Kroepoekjes verheugen zich al maanden op vrijdag 18 september. Dan betreedt namelijk My Baby het podium. En My Baby, dat is delta trance dub indie funk. Bereid je voor op stomende gospel, repeterende ritmes, gillende slidegitaren, afgewisseld met ballads afkomstig ergens van ver uit de ziel. Het is in ieder geval zo goed, authentiek en origineel dat we zeker weten dat je dit niet wilt missen.

En één van de zekerheden des levens, is dat je om de maand op donderdag in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Donderdag 24 september is de eerste editie van het kersverse seizoen een feit, met optredens van Shaking Haze, The Hague Idiots en Too Different. Ofwel, een gratis avond vette muziek voor liefhebbers van Black Sabbath, Alice in Chains en Down, maar dan vermalen in een blender.

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date