Categorieën

Service

Italië komt naar Vlaardingen

Italië komt naar Vlaardingen
Uit

Italië komt naar Vlaardingen

  • Advertorial
  • 08-11-2016
  • Uit
Italië komt naar Vlaardingen
VLAARDINGEN - Dat heerlijke vakantiegevoel nog even terughalen? Kom dan op 11 november vanaf 18.00 naar de opening van de expositie ‘Viva Italia’ bij galerie Susan Ruiter op de Hoogstraat. Bewonder kunst van verschillende kunstenaars, geniet van een Italiaans hapje en drankje verzorgd door Tovino en maak kans op een origineel schilderij van Susan Ruiter! 

De expositie met het thema Italië wordt op vrijdagavond 11 november van 18:00 tot 21:00 feestelijk geopend met, hoe kan het ook anders, heerlijke Italiaanse hapjes en wijnen verzorgd door Tovino Delicatessenwinkel. De expositie vindt plaats in de galerie van Susan Ruiter aan de Hoogstraat 125 in Vlaardingen. En bezoekers van de opening maken ook nog eens kans om een origineel schilderij van Susan Ruiter te winnen. 

Verschillende kunstenaars hebben werk gemaakt dat aansluit bij de expositie. Zo vindt u er de vrolijke keramieken beeldjes van Margarita van der Velden, prachtige zwart-wit fotografie van Gertjan van Geerenstein en unieke, handgemaakte sieraden van Mooiss. Ook Susan Ruiter heeft speciaal voor de thema-expositie nieuwe schilderijen gemaakt. 

Niet in staat om de opening 11 november te bezoeken? Geen zorgen, de expositie loopt nog door tot 13 januari. De galerie is elke donderdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, of op afspraak (www.susanruiter.nl).

Eurofoot B.V.

3e Industriestraat 23 A, Vlaardingen

Meer over Eurofoot B.V. →