Jaya the Cat in De Kroepoekfabriek

08-05-2014 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 16 mei staat de van origine Amerikaanse ska/rock/reggae-band Jaya The Cat in de Kroepoekfabriek. Ontstaan in Boston, maar sinds 2003 opererend vanuit onze eigen hoofdstad, is Jaya the Cat een graag geziene band op festivals en podia in binnen- en buitenland. De band heeft een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om het feestgehalte bij hun live-shows. 

Onvermijdelijk ook, als de honderden shows die Jaya the Cat al heeft gedaan steevast uitmonden in een groot meezing, -dans en –drink feest dat je niet snel zal vergeten.

Op de meest recente plaat 'The New International Sound of Hedonism', die grotendeels tijdens het touren is geschreven en opgenomen, wordt de lijn doorgezet die met eerdere albums is ontwikkeld. 

Verhalen over benevelde zonsopkomsten, al dan niet goed functionerende liefdesverhoudingen, politieke desillusies en momenten om het glas te heffen worden moeiteloos verteld op de sonische mix van ska, reggae en punkrock. 

Op 16 mei staat Jaya The Cat op het podium van De Kroepoekfabriek. Kaarten kosten tien euro in de voorverkoop en twaalf euro aan de deur. Met een Rabobankpas krijg je 50 procent korting op de aanschafprijs van je kaartje. Kaarten zijn te verkrijgen via www.kroepoekfabriek.nl.