Jeroen van der Boom: Dit ben ik 2.0

14-01-2019 Uit Redactie

Fotografie: Nick van Ormondt

VLAARDINGEN - Jeroen van der Boom staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert verschillende tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. En in zijn volle agenda vindt de drukbezette man ook nog eens tijd voor een theatertournee: Dit ben ik 2.0, een reprise van zijn eerste solotheatershow waarmee hij volle zalen trok. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar voor vrijdag 18 januari in de Stadsgehoorzaal.  

In de intimiteit van het theater komt de veelzijdigheid van Van der Boom als artiest pas echt goed tot zijn recht, hij keert daarom dit seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een persoonlijke show, waarbij hij het publiek samen met zijn vaste band meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Ook voor iedereen die deze show al heeft gezien, bevat Dit ben ik 2.0 genoeg nieuws om verrast te worden! 

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer Jij bent zo, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single Nou is het genoeg, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen.
 

Jeroen van der Boom met Dit ben ik 2.0

Vrijdag 18 januari 2019 – 20:15 uur (deuren open: 19:15 uur)

Toegangsprijs: € 35,00

Kaarten online te bestellen via deze link!
 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date