Categorieën

Service

Jubileumuitzending bij Omroep Vlaardingen

Jubileumuitzending bij Omroep Vlaardingen
Uit

Jubileumuitzending bij Omroep Vlaardingen

  • Redactie
  • 12-02-2016
  • Uit
Jubileumuitzending bij Omroep Vlaardingen

VLAARDINGEN – Wie dagelijks een programma uitzend op Omroep Vlaardingen bereikt al gauw een jubileum. Wie dat wekelijks doet heeft een wat langere adem nodig. Aanstaande zaterdag is voor presentator Willem de Wilt dan ook een bijzonder moment: van 20.00 uur tot 23.00 uur presenteert hij aflevering 500 (!) van het wekelijkse programma “Rock at the Dock”. Een uurtje langer dan de luisteraars gewend zijn, want normaal gesproken presenteert Willem van 22.00 uur tot 23.00 uur ook nog eens het programma “Back in Time”.

Willem de Wilt is een heel actieve vrijwilliger bij Omroep Vlaardingen; zo houdt hij zich ook bezig met het programma Sportlokaal in het weekend en verricht hij hand en Spandiensten voor collega’s die weer andere programma’s presenteren. Een Omroepman in hart en nieren dus ! Vlaardingen24 feliciteert Willem de Wilt dan ook met dit bijzondere jubileum ! Natuurlijk luisteren ook wij aanstaande zaterdag.

De studio van Omroep Vlaardingen bevindt zich aan de Hoogstraat 82. Wie Willem wil feliciteren op zaterdagavond staat het natuurlijk vrij om even langs te komen tijdens de Live-uitzending.

Omroep Vlaardingen is te beluisteren op:

107,8 FM in de ether regio Vlaardingen
105,9 FM op de Vlaardingse kabel
Digitaal ZIGGO/UPC op Radio Kanaal 80 in Vlaardingen
of via internet: omroepvlaardingen.nl