Juste la Fin du Monde in Het Zeepaard

27-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Filmtheater Het Zeepaard vertoont deze week de film Juste la Fin du Monde. Na het succesvolle Mommy won de 28-jarige Xavier Dolan (Les Amours Imaginaires, Laurence Anyways) vorig jaar met Juste la Fin du Monde de Grote Juryprijs in Cannes.

Juste la Fin du Monde, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Jean-Luc Lagarce, gaat over de jonge schrijver Louis (Gaspard Ulliel) die, na twaalf jaar afwezigheid, terugkeert naar zijn geboortedorp om zijn familie te vertellen dat hij stervende is. Thuis is hij uitgenodigd voor de lunch en wachten zijn moeder (Nathalie Baye), zijn broer (Vincent Cassel), zijn zusje (Léa Seydoux) en zijn schoonzus (Marion Cotillard) hem na zoveel jaar nerveus en vol ongeduld op. Wordt de middag een prettig samenzijn? Zal Louis zijn verhaal kunnen vertellen of blijft zijn familie hem zijn lange afwezigheid verwijten? Dolan maakt opnieuw een

De film wordt vertoond op donderdag 2 maart om 20.30 uur en zondag 5 maart om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl. De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date