Kaartverkoop Discoterras van start

26-06-2018 Uit Redactie

V LAARDINGEN - Het Discoterras is al bijna twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke discokrakers uit de jaren 70 en 80, maar ook de tofste nummers van daarna en nu. Op het Discoterras ontmoet je je vrienden, maak je vrienden en zie je oude vrienden weer terug. Kortom: party, music, dance, friends, drinks & bites. 

De entree voor het Discoterras op zaterdagavond 25 augustus is € 10,- inclusief ticketkosten, kaartjes koop je alleen online via www.zomerterras.nl. Je kunt ook Vriend worden van het Zomerterras met een Discoterras Vriend ticket. Als Vriend steun je het Zomerterras enorm én krijg je een unieke Zomerterras goodie en een 8-rittenkaart voor het toiletbezoek cadeau, af te halen vanaf 10 augustus aan de kassa op het Zomerterras. Dus koop dat kaartje a € 15,- inclusief ticketkosten.

Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis naar binnen tot 20.00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met entreeticket. Per volwassene mogen maximaal twee kinderen gratis mee. Na 20.00 uur moet iedereen die naar binnen wil een entreebewijs hebben, ook kinderen tot en met twaalf jaar. 

Het Zomerterras is er deze zomer drie weekenden tussen 10 en 26 augustus. Het hele programma wordt in juli bekend gemaakt.

Gerelateerd