Kaartverkoop Kaj Gorgels van start!

23-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN Youtuber Kaj Gorgels werd in eerste instantie bekend door social media en ‘Kaj’s typetjes’, maar inmiddels kent ook het grote publiek hem als finalist van Expeditie Robinson 2017 en als presentator van Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders. Nu is het tijd voor zijn eerste one-man theatershow: Effe relativeren. En de kaartverkoop voor zijn voorstelling op zaterdag 9 november in de Stadsgehoorzaal is deze week van start gegaan! 

Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. “Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh?” De eeuwige ‘vrijgezellen feestbeesten’ aan de ene kant en de serieuze 'jongvolwassenen' die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd om te settelen?

Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. 'Ingewikkelde levensvragen' die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren!

Kaj Gorgels met Effe relativeren 
Zaterdag 9 november - 20:15 uur (deuren open om 19:15 uur)
Toegangsprijs: € 26,50 incl. consumptie
Kaarten zijn HIER te koop.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date