Categorieën

Service

KADE40 gaat weer van start!

KADE40 gaat weer van start!
Uit

KADE40 gaat weer van start!

  • Redactie
  • 27-08-2014
  • Uit
KADE40 gaat weer van start!

VLAARDINGEN - Vanaf dinsdag 26 augustus is KADE40 weer geopend voor het publiek. Vanaf die dag kan er weer kunst geleend, ingeleverd of geruild worden in de Kunstuitleen. Het nieuwe cursusseizoen gaat in de tweede en derde week van september van start. Wil je je eerder laten informeren over de mogelijkheden, dan kun je komend weekend nog terecht bij de KADE40-infostand op het Zomerterras. 

Het nieuwe cursusseizoen gaat in september van start. Met bestaande cursussen, maar ook met compleet nieuw aanbod. Zo is het mogelijk om te leren breien in het Breiatelier of te leren naaien in het Naaiatelier. Hier wordt ook de mogelijkheid geboden om de kledingstukken waaraan je ooit bent begonnen onder professionele begeleiding af te maken. Er start een gloednieuwe cursus florale vormgeving en er kan weer getimmerd worden in het Houtatelier. Ook voor de kinderen is er na de zomer weer volop te beleven bij KADE40. Knutselen op zolder in het Kinderatelier, zingen, dansen, zelf muziek of kleding maken..  Het kan allemaal. Het volledige cursusaanbod is te vinden op www.kade40.nl

Op het Zomerterras is KADE40 te vinden met een eigen mobiel podium waar op, in en rondom volop te beleven is. Uiteraard kun je hier ook terecht voor informatie over KADE40, het nieuwe cursusseizoen en de overige mogelijkheden van KADE40.

Extra inschrijfavond
Inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen is al mogelijk. Op vrijdag 5 september organiseert KADE40 een extra inschrijfavond. Wil je zeker zijn van een plaats bij jouw favoriete cursus, wacht dan niet te lang en schrijf je vandaag nog in via de website www.kade40.nl. Een aantal cursussen is al vol.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →