KADE40 haakt aan bij Volwassenfonds Sport & Cultuur

01-07-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Is er geen geld voor een creatieve hobby? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur helpt mensen die leven rond het bestaansminimum. KADE40 is aangehaakt bij dit fonds.

Voetbal, hockey, schilderen, muziekles, creatieve workshops en beeldende kunst zijn voorbeelden van activiteiten waaraan je mee kunt doen met support vanuit het fonds. Klinkt goed? Een aanvraag bij het Volwassenenfonds wordt gedaan door een intermediair en vanaf heden is KADE40 ook een van de deelnemende intermediairs in Vlaardingen.

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (VF) vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Helaas is deelnemen voor mensen met weinig inkomen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en kan dit niet betalen. Is er geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materialen voor jouw activiteit.

Het fonds ondersteunt volwassenen, dit betekent dat je minimaal 18+ bent. Ben jij jonger dan 18? Bekijk dan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Ben je benieuwd of jij ook in aanmerking komt of ben je benieuwd naar wat het Volwassenfonds Sport & Cultuur voor jou kan betekenen? Lees dan de spelregels en overige informatie op: www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/

Kom je in aanmerking? Neem dan contact op met Barry Marré via: barrymarre@kade40.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date