KADE40 heeft kwaliteit op orde!

06-04-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - KADE40 heeft deze maand opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties. 

KADE40 scoorde op alle onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. Met het certificaat heeft KADE40 de bevestiging gekregen dat de organisatie, functies en diensten, op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het certificaat is vier jaar geldig. 

De organisatie is erg blij met de uitslag. Barry Marré, Manager Onderwijs & Vrije tijd: ,,Dit certificaat is een bevestiging van het harde werk van het team, de docenten, cursisten, kunstenaars en partners van KADE40. Samen zetten we ons met veel passie in voor alle Vlaardingers. Kunst voor iedereen.'' Volgens de auditor van CBCT: “; ADE40 wordt door betrokkenen zeer gewaardeerd door de passie en warmte van het werk in uitvoering'. 

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date